Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Situat al cor de l'Eixample Esquerre, presentem un espai acullidor i sense pretensions on podeu gaudir d'una varietat de clàssics de la cuina Contemporània Americana, així com les nostres conegudes postres casolanes. A més a més podràs escollir el que més et vingui de gust d'entre totes les opcions que tenim preparades al nostre Cocktail Bar a on, a més dels aclamats cocktails i gintònics, també proposem una àmplia varietat de cerveses i vins, tant de la terra com d'importació. El nostre màxim propòsit és que et trobis amb nosaltres com a casa i poder compartir una mica del millor de la cultura gastronòmica nord-americana.
Basant-nos en alguns dels plats més significatius dels diferents tipus de gastronomies que composen la cuina nord-americana, hem volgut recuperar la cuina de mercat elaborada a partir d'ingredients frescs i elaborada just abans de ser servida per a aconseguir el millor resultat posible en quant a sabor, textura, aroma i propietats. El tipus de filosofia culinaria que es coneix internacionalment com a cuina Contemporània.
El que caracteritza principalment el moviment de Contemporary Cuisine és la voluntat i l'esforç per tornar a cercar les millors matèries primeres, preparar-les amb el temps idoni per a conservar totes les seves propietats i cuinar segons mètodes de pes cultural dins la gastronomia en qüestió, tal i com ho haguessin fet aquells que la van desenvolupar i perfeccionar. En ocasions i, sobretot en els últims anys, també ha guanyat pes dins d'aquest fenòmen el concepte anomenat "slow food", que deixa més marge en quant a la utilització de procesos més moderns i, fins i tot científics, com pot ser la cuina Modernista, però que sempre estriba a la recerca de la qualitat i saber fer a la cuina.
No hay comentarios:
Publicar un comentario